Isofen.cz

Bezúročná půjčka na instalaci FVE pro rodinné domy

Pokud jste majitelem rodinného domu a uvažujete o investici do fotovoltaické elektrárny (FVE), máme pro vás skvělou příležitost. Získejte bezúročnou půjčku na instalaci FVE pro rodinné domy až do výše 240 tisíc korun až na 36 měsíců. Navíc můžete využít dotaci až do výše 186 tisíc korun.

Pokud vám některá nezodpovězená otázka bude chybět, neváhejte a obraťte se na nás telefonicky, nebo skrze tento formulář

Výhody bezúročné půjčky

Modelový příklad

Pro fotovoltaickou elektrárnu „na klíč“ o výkonu 9,9 kWp s baterií o kapacitě 11,6 kWh a celkovou cenou 390 000 Kč:

  • Celková dotace: 170 000 Kč

  • Financování formou bezúročné půjčky: 220 000 Kč

  • Doba splácení: 36 měsíců

  • Měsíční splátka: 6 111 Kč

Z vlastních zdrojů platíte jen 170 000 Kč, které dostanete do 60 dnů zpět formou dotace a dále šetříte na elektřině a splácíte 6 111 Kč měsíčně. Pokud se rozhodnete bezúročnou půjčku splatit předčastně, tak za to neplatíte žádné poplatky.

Jak začít?

Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete se dozvědět více o možnostech financování vaší vlastní fotovoltaické elektrárny, kontaktujte nás a my vám připravíme individuální řešení na míru.

Rádi se postaráme o Vaši energetickou soběstačnost

Pokud máte zájem o více informací nebo potřebujete odbornou radu, neváhejte nás kontaktovat. Naši specialisté jsou připraveni vám pomoci s jakýmikoli dotazy nebo problémy týkajícími se fotovoltaických systémů.

    Naší práci si klienti pochvalují

    4,9/5

    5/5

    4,75/5

    5/5